Nieuws!

Scouting Sint Patrick gaat verhuizen!

In 1975 is ons clubhuis De Boeipaal gebouwd op de locatie Wendeldijk 21 in Rotterdam. In 2018 heeft de gemeente Rotterdam aangegeven dat er voor dit gebied een andere bestemming is bepaald en wel huizenbouw. Rotterdam heeft immers een groot woningen tekort. Stichting Scouting Sint Patrick heeft op dat moment vernomen dat de huur zal worden opgezegd. Vanaf dat moment is de stichting in gesprek gegaan met de gemeente Rotterdam om tot een nieuwe plek te komen.

Deze plek is uiteindelijk gevonden op de Kruisherenstraat in Rotterdam IJsselmonde. Er worden op dit moment allerlei onderzoeken gedaan om tot bouw over te kunnen gaan zoals Flora en Fauna onderzoek, bodemgesteldheid et cetera. Ook wordt er gekeken naar de financiering want voor een kleine vereniging brengen een dergelijke verhuizingen en het oprichten van een nieuw clubhuis veel kosten met zich mee.

Stichting Scouting Sint Patrick is op dit moment bezig met het herhuisvesten van de vereniging, zodra er meer concrete plannen zijn gaan we dit op deze plek delen!
VDF2640-kopie-scaled.jpg